tag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post5244974931071922846..comments2024-02-23T02:15:45.761+01:00Comments on Veselé Borůvky: Revoluční housky - bez lepku a bez škrobuVeselé Borůvkyhttp://www.blogger.com/profile/14068669283239246763noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-2917580305112103792021-07-28T10:00:26.855+02:002021-07-28T10:00:26.855+02:00supreme clothing
kyrie shoes
kyrie 4
kawhi leonard...<a href="http://www.supremeclothingstore.com" rel="nofollow"><strong>supreme clothing</strong></a><br /><a href="http://www.kyrieirvingshoes.us.com" rel="nofollow"><strong>kyrie shoes</strong></a><br /><a href="http://www.kyrie4shoes.us" rel="nofollow"><strong>kyrie 4</strong></a><br /><a href="http://www.kawhileonardshoes.us" rel="nofollow"><strong>kawhi leonard shoes</strong></a><br /><a href="http://www.bape-clothing.us" rel="nofollow"><strong>bape clothing</strong></a><br /><a href="http://www.jordan13.us.com" rel="nofollow"><strong>jordan 13</strong></a><br /><a href="http://www.supreme.us.org" rel="nofollow"><strong>supreme hoodie</strong></a><br /><a href="http://www.jordanstoreonline.com" rel="nofollow"><strong>air jordan</strong></a><br /><a href="http://www.lebron18.us" rel="nofollow"><strong>lebron shoes</strong></a><br /><a href="http://www.jordansshoes.us.org" rel="nofollow"><strong>jordans shoes</strong></a><br />yanmaneeehttps://www.blogger.com/profile/15229165146687805497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-32186257974219005392021-06-02T20:37:48.808+02:002021-06-02T20:37:48.808+02:00Vypadá to lákavě. Už se těším na první pokus.Vypadá to lákavě. Už se těším na první pokus.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-91681717684377515082020-02-12T20:52:28.335+01:002020-02-12T20:52:28.335+01:00Tak mám za sebou první pokus, s upraveným receptem...Tak mám za sebou první pokus, s upraveným receptem. Každý má jinou dietu... První postřeh je, že těsto bude pravděpodobně hotové dřív, než bude předehřátá trouba. Ale houstičky chtějí do trouby hned, takže určitě s předehříváním trouby neotálet. <br />U mě to bylo ráz, naráz bez přípravy (tudíž co zrovna doma bylo) - Ušlehala jsem 3 žloutky, 3 vrchovaté lžíce polotučného tvarohu z vaničky, zbyteček (tak 1KL) žervé z Lidlu, sůl, 1/2 lžičky medu, cca 1/2 sáčku prášku do pečiva, a zaprášila celé rýžovou moukou. Vůbec nevím, kolik jí mohlo být. Tak 2 lžíce? Poté jsem vyšlehala bílky s troškou vinného kamene. Vmíchala opatrně do těsta, nadělala naběračkou bochánky a okamžitě do trouby. Pekla jsem nevím jak dlouho, protože jsem zapomněla zapnout minutku. Ale každopádně min. 35 minut. Jak se píše v receptu - žádný spěch. Už se zdají hotové, skoro jsem se bála, zda nebudou hnědé až moc. Ale nakobyly akorát. A nutno říct, že jsem chtěla jen ochutnat a nakonec jsem sežrala hned dvě na posezení. Ještě že jich je tak málo a muselo zbýt pro ostatní :-D Takže moc díky, tenhle recept bude stálice. Hlavně na rychlé "cestovní" sendviče.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-76956108229014811982018-01-06T23:19:27.076+01:002018-01-06T23:19:27.076+01:00Určitě vyzkouším, jen bych se neradovala, ze jsou ...Určitě vyzkouším, jen bych se neradovala, ze jsou bez š<br />krobu, přečtěte si složení pomazánkového másla...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-58277032873632806352016-05-18T13:11:31.417+02:002016-05-18T13:11:31.417+02:00Peču tyto housky, jen se mi neosvědčil váš recept....Peču tyto housky, jen se mi neosvědčil váš recept. Rozlévaly se na nízké placky, ale chuťově dobré. Našla jsem si jiný, kde se místo pom. másla používá netučný tvaroh a ty opravdu vypadají jako na videu. Jíme je i místo knedlíků k omáčkám. Děkuji za inspiraci.Naďa Vágnerovánoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-19084692230386374232015-05-04T21:22:17.395+02:002015-05-04T21:22:17.395+02:00Vyskušala som ich upiect s bryndzou a sú genialneVyskušala som ich upiect s bryndzou a sú genialneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-4547068345510074792015-04-23T23:08:11.190+02:002015-04-23T23:08:11.190+02:00Nevim, kde jsem udelala chybu, ale nepovedly se mi...Nevim, kde jsem udelala chybu, ale nepovedly se mi... Po 30 minutach zacaly hnednout a pripalovat, tak jsem je vytahla, ale jsou moc mekke a hodne vajecne. V jake troube prosim pecete? Horky vzduch? Nebo mam snizit teplotu?<br />Dekuji :-) <br />.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-64134060113570636432015-04-15T14:27:00.681+02:002015-04-15T14:27:00.681+02:00Děkuji za recept, díky těmto houstičkám jsem měla ...Děkuji za recept, díky těmto houstičkám jsem měla po půl roce sandwich. Mám jeno dotaqz, jak dlouho se dají placky skladovat a je nutné je udržovat v chladu?<br />Díky.Hanahttps://www.blogger.com/profile/18162467707419925636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-4953383472840199312015-04-12T00:17:03.932+02:002015-04-12T00:17:03.932+02:00Bez škrobu? A co škrob v pomazankovém másle?Bez škrobu? A co škrob v pomazankovém másle?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-61737749119217256752015-02-10T15:39:29.139+01:002015-02-10T15:39:29.139+01:00Dobry den, mam taku zaludnu otazku, vedeli by ste ...Dobry den, mam taku zaludnu otazku, vedeli by ste vymysliet recept na nejake pecivo v pripade, ze nemozem lepok, ale nemozem ani vajcia, nic mliecne, ani tuk ako palmovy, slnecnicovy, repkovy, kokosovy... mozem len olivovy olej, nemozem ocot, med, ani pohankovu, ryzovu, sojovu ani bezl. ovsenu muku ani kvasnice ;) a este kopu dalsich veci ale tieto sa asi najviac tykaju pecivajonihttps://www.blogger.com/profile/11762259007951884376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-60926765511577686282014-09-04T10:04:04.622+02:002014-09-04T10:04:04.622+02:00Tak to uz je dotazene k dokonalosti :) Diky za rec...Tak to uz je dotazene k dokonalosti :) Diky za recept. B Vhttps://www.blogger.com/profile/10572111737437902149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-63564549531552062332014-09-03T22:40:46.230+02:002014-09-03T22:40:46.230+02:00Takže napotřetí jsem to dotáhl k mému obrazu i dět...Takže napotřetí jsem to dotáhl k mému obrazu i dětem nejvíc chutná.<br />Upravil jsem to nakonec tak, že jsem ke směsi žloutku a sýra přidal rozemletá slunečnicová semena na mouku 75 g ( pokud si někdo melete nebo chcete mlít ořechy a semena mohu doporučit Bosch MKM6003 - super). Jinak postup stejný.Je to takové, jak bych to řekl, víc oplatkové??? A jsou to bezva bochany mezi které nacpete mleté hovězí na grilu se zeleninou a celej mekáč se může jít bodnout.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-1106937192515393232014-07-26T18:50:07.280+02:002014-07-26T18:50:07.280+02:00mockrát děkuji "veselé borůvce" za zveře...mockrát děkuji "veselé borůvce" za zveřejnění tak super receptu :) s přítelem jsme na takové nízkosacharidové dietě a už nám chybělo dát si kousek pečiva a tohle je prostě super, koupila jsem jedno pomazánkové máslo zn. Clever v Bille a jedno Kiri. Musím říct, že to pom. máslo Clever je velice hutné, takže asi splňuje, ale taky se mi housky slily v jednu placku, tak jsem to asi po půl hodině vytáhla, potřela kečupem, naskládala salám, posypala nastrouhaným sýrem a dala ještě pizza koření, dala zapéct, no a měli jsme úžasnou pizzu :))) teď podruhé jsem dala celý prášek do pečiva s vinným kamenem do těch žloutků a hodně si hrála s mícháním sněhu do zbytku surovin a už se mi kopečkují :) Lumili13https://www.blogger.com/profile/05109640588819514233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-40356439290821266772014-06-20T20:37:45.271+02:002014-06-20T20:37:45.271+02:00Dělala jsem dneska z mascarpone, sice se mi také s...Dělala jsem dneska z mascarpone, sice se mi také slily ale jsou naprosto geniální :) díky za receptAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-16223790127801165992014-06-07T14:01:30.781+02:002014-06-07T14:01:30.781+02:00Dnes jsem také vyzkoušela upéct housky. Použila js...Dnes jsem také vyzkoušela upéct housky. Použila jsem hutné pomazánkové máslo, prášek s vinným kamenem a housky se rozlily na placky a spojily se. To by až tak nevadilo, ale houska bych tomu fakt neříkala. Je to měkké, jako buchta, trhá se to a chuť to má takovou nijakou, no s houskou to nemá nic společného. Pro mě je to nepoživatelné. <br />LenkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-59265916388862424742014-06-07T14:01:29.400+02:002014-06-07T14:01:29.400+02:00Dnes jsem také vyzkoušela upéct housky. Použila js...Dnes jsem také vyzkoušela upéct housky. Použila jsem hutné pomazánkové máslo, prášek s vinným kamenem a housky se rozlily na placky a spojily se. To by až tak nevadilo, ale houska bych tomu fakt neříkala. Je to měkké, jako buchta, trhá se to a chuť to má takovou nijakou, no s houskou to nemá nic společného. Pro mě je to nepoživatelné. <br />LenkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-91250294063761169592014-06-04T00:23:23.105+02:002014-06-04T00:23:23.105+02:00Housky tedy u mne se tomu nedá říkat housky vždy s...Housky tedy u mne se tomu nedá říkat housky vždy se mi to slije do jedné placky :( jinak je to chuťově výborné, zkusila jsem choceňské pomazánkové máslo s česnekem a bylinkami, ale nevím proč se mi to vždy rozlije? Poradíte někdo?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-43819386388073615192014-05-06T09:02:50.319+02:002014-05-06T09:02:50.319+02:00Mne sa podarilo zabudnut na zltka :D Takze som si ...Mne sa podarilo zabudnut na zltka :D Takze som si nechtiac urobila nizkotucnu verziu :P avsak chutili aj tak celkom dobre a dali sa zapiect so syrom v toustovaci. Vdaka za recept.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-42552968425194103042014-01-31T20:28:50.561+01:002014-01-31T20:28:50.561+01:00Dnes jsem je zkusila znova s mascarpone a řekla by...Dnes jsem je zkusila znova s mascarpone a řekla bych že oproti pomazánkovému máslu minule to není žádný rozdíl, takže zůstanu u levnějšího pomazánkového másla :-)<br />Jsou výborné, zkusila jsem jich pár zamrazit pro případ nouze.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-82168197141518993432014-01-30T10:32:16.705+01:002014-01-30T10:32:16.705+01:00To jsem zvědavá, dej pak vědět. S mascarpone jsem ...To jsem zvědavá, dej pak vědět. S mascarpone jsem je ještě nepekla :) Jsem překvapená, jak často se setkávám s problémem škrobů. Není žádnou novinkou, že přecpávat se kukuřičným škrobem není žádná cesta ke zdraví, ale nevěděla jsem, že škroby tak často způsobují těžký žaludek a další nepříjemné příznaky. Díky bohu, alternativ je spousta. Všem vyhovuje něco jiného :) B Vhttps://www.blogger.com/profile/10572111737437902149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-78663106714331593972014-01-29T19:23:43.329+01:002014-01-29T19:23:43.329+01:00Velmi děkuji za nápad, housky se povedly, byly i d...Velmi děkuji za nápad, housky se povedly, byly i docela vysoké, konečně po dlouhé době jsem si pochutnala na pečivu. Pocit, že se cpu škrobem mi taky nedělá moc dobře. Dnes jsem zakoupila mascarpone a co nejdřív vyzkouším recept znova.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-84975333403177774032014-01-27T15:44:07.799+01:002014-01-27T15:44:07.799+01:00vzhledově se moc nepovedly :p ale chutově výýýborn...vzhledově se moc nepovedly :p ale chutově výýýborné, určitě se k nim budu varcet :-))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-88363720514311109742014-01-25T21:37:22.869+01:002014-01-25T21:37:22.869+01:00Zdravím, ráda se i já podělím se svou zkušeností. ...Zdravím, ráda se i já podělím se svou zkušeností. 1 pokus: dle vašeho recepisu, výsledek no, skončili v koši. Sic se povedly, ale ta pachuť byla po mě absolut nepřijatelná. 2 pokus: prošmejdila jsem zahraniční servery, které uvádějí 3 lžíce smetany, tvarohu, takže i já šla do toho tvarohu, klasika v kelímku, polotučný. Smíchat ingredience 3 žloutky, PDP nebo soda, 1/2 lžičky ovocného cukru nebo medu, 2L tvarohu, špetička soli, bílky dala jsem pár kapek citronu, špetku soli, vyšlehat bílky a to opravdu důkladně. Mezitím se hřála trouba na 150 st., smíchat, a to do bílků směs se žloutky, jemně. Plech, peč. papír, 6 kopečků, za cca 35 min. hotovo. Chutnají se slaným, ale i s medem. Jinak děkuji za nápad. Zkusím příště se smet. sýrem, ochutit cibulí apod.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-21062576173698628522014-01-25T12:24:37.250+01:002014-01-25T12:24:37.250+01:00Večer jdu na ně, hrozně se těším , normální škrobo...Večer jdu na ně, hrozně se těším , normální škrobové pečivo mi vůbec nedělá dobře :-) vypadá to skvěle, dám vědět jak dopadlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-929138577796973900.post-46869723486827029452013-10-15T07:27:00.558+02:002013-10-15T07:27:00.558+02:00To jsem ráda :) Taky si myslím, že je to zatím nej...To jsem ráda :) Taky si myslím, že je to zatím nejlepší bezlepkové pečivo.B Vhttps://www.blogger.com/profile/10572111737437902149noreply@blogger.com