O Borůvce

Motto: 

You see things; and you say 'Why?' But I dream things that never were; and I say 'Why not?'

George Bernard Shaw





Píšu blog Veselé Borůvky o paleo/bezlepkové kuchyni a životním stylu. 

Spolupracuji s nakladatelstvím Jan Melvil Publishing, píšu na stránky knihy Jídlo na prvním místě. Je to kniha, která určila směr trendu paleo stravování v ČR a změnila představu o tom, co znamená zdravá strava.

Věnuji se problematice autoimunitních onemocnění, založila jsem skupinu Autoimunitní nemoci.

V roce 2014 jsem v Friends Bistro otevřela první paleo/bezlepkovou kuchyň v ČR. Jsem na ni nesmírně hrdá a jsem vděčná příležitosti, která mě umožnila dělat to co, miluji: vařit, psát, být nezávislá a plnit si své sny.

V zázemí této kuchyně vznikl projekt Food Incubator, který podporuje malé začínající podnikatele v oblasti gastronomie. Nabízíme konzultace, poradenství. Jako první v ČR jsme založili koncept sdílené provozovny, kde si můžou začátečníci bez fatálních investicí zajistit legální výrobu potravinářských produktů a vyzkoušet si tak svůj koncept. 

Na blogu Behind the scenes píšu o tom, jak se mi daří v podnikání.

V březnu 2015 jsem měla svoji první velkou přednášku o paleo a whole30 stravování na Konferenci Osobní růst 2015, kterou organizovalo nakladateltsví Jan Melvil Publishing a GrowJob Institute. Více informací na stránkách konference zde.



Osobní: Miluji jazz, swing a hudbu, která mě nadchne, lungo s kokosovým mlékem, šaty a boty, inspirativní rozhovory. 

Jsem šťastná, že se věnuji všemu, co mě naplňuje, a mám kolem sebe úžasné lidi. Děkuji Vám za přízeň a podporu. 

Kdybyste mě rádi kontaktovali, můžete mi napsat na veseleboruvky@gmail.com

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hezky den,po obdobi prujmu po vysetreni mi byla doporucena dieta s redukovanim sacharidu, nejdriv jsem byla ztracena-bezna porce mouky a 100g sacharidu. Vyzkousela nekolik receptu napriklad na ricottove noky,mandlovy citronovy kolac, ale dost casto to na obrazku a ve skutecnoti vypadalo jinak. Pak jsem zkusila zdejsi stepherds pie a objevila novou dimenzi kvetaku.Dnes jsem zkusila kedlubove hranolky s krutim na pepri a znudneho kedluboveho zeli, na ktere vzpominam z dob bydleni doma se stala priloha, pro kterou se snad rozhodnu i kedluby pestovat. Je to moc prima blog. Treba nekdy jen tak skocim na vlak na obed do Brna :-).Diky

Anonymní řekl(a)...

.....nemám slov-jste skvělá. Hledám na netu už pěkně dlouho scd recepty a nic moc. Až tady je fantazie se podle Vás stravovat. Borůvko děkuji :-)

Adriana řekl(a)...

Ďakujeme za recepty a množstvo inšpirácie. Obľúbené recepty točím už roky stále dokola ;-)
Prajem Vám hlavne zdravie, veľa energie a šťastia! Ste skvelá!

yanmaneee řekl(a)...

russell westbrook shoes
steph curry shoes
golden goose
curry shoes
off-white
kd 10
supreme outlet
bape hoodie
stone island sale
lebron 17

Anonymní řekl(a)...

Obdivuji vaši vášeň a odhodlání v oblasti paleo a bezlepkové kuchyně! Vaše práce s nakladatelstvím Jan Melvil Publishing a příspěvky na blogu 'Jídlo na prvním místě' jsou skutečně inspirativní. Je úžasné vidět, jak může jedna kniha ovlivnit celý trend ve stravování a posunout představy o zdravé výživě. Váš přístup k autoimunitním onemocněním a založení skupiny pro podporu lidí s těmito potížemi ukazuje vaši hlubokou empatii a odbornost.

Otevření první paleo/bezlepkové kuchyně v ČR v Friends Bistro a podpora začínajících podnikatelů v gastronomii prostřednictvím projektu Food Incubator je skvělým příkladem vašeho přínosu komunitě. Vaše přednáška o paleo a whole30 stravování na Konferenci Osobní růst 2015 je jistě jen jedním z mnoha vašich úspěchů.

Jsem nadšený, že jsem objevil váš blog a těším se na další inspirativní příspěvky. Vaše láska k jazzu, swingové hudbě a vaše vášeň pro vaření a psaní jsou nakažlivé. Pro ty, kteří hledají další inspiraci a informace v oblasti zdravého stravování a životního stylu, doporučuji navštívit https://sweet-bonanza.nz, kde najdete zajímavé informace a tipy, které vás mohou inspirovat na vaší cestě k lepšímu zdraví a životnímu stylu. Děkuji za vaši tvrdou práci a příspěvky k lepšímu zdraví a štěstí mnoha lidí