úterý 31. prosince 2013

PF :)

Když hodnotím rok 2013, musím říct, jsem možná nejšťastnější člověk na světě. Aspoň se tak cítím. Rok 2013 mi přinesl změnu, po které jsem strašně moc toužila a dokonce už ani nevěřila, že se mi všechno splní. Neříkám, že to byla procházka růžovou zahradou, ale stálo to zato. Do nového roku vykročím plná energie, plánů, s úsměvem. Napsala jsem si svoje nejdůležitější předsevzetí, které teď nejsou konkrétní. Zaměřila jsem se hlavně na to, jak chci žít, a to nejen o svátcích, ale každý den. Nebude to pro mě jednoduché, ale budu se snažit :)

1) Nespěchat. 

2) Zachovat vzpomínky (třídit fotky, uschovat drobnosti)



3) Chlubit se až s výsledky. A proto, ačkoliv je to pro mě extrémně náročné, budu se držet stranou, dokud se moje plány, projekty nesplní. 

4) Všeho s mírou. Moje zkušenost ukazuje, že cokoliv, do čeho jsem se pustila silou a extrémem, nemělo z dlouhodobého hlediska vůbec žádný úspěch. 

5) Udělej jen trochu práce. Hlavně ve věcech, u kterých nevidím konec, se mi osvědčilo neřešit výsledky. Nestresovat se tím, kolik toho ještě mám před sebou. Stačí udělat málo a už jsem se dostala kousek dopředu. 


Od ledna se chci vrátit k běhu. Jako rozvážná osoba (viz. body 1-5) se letos nebudu pouštět do žádných extrémů. Nastudovala jsem si běžecký plán pro ZAČÁTEČNÍKY a dám kloubům čas, ať si opět zvyknou, že něco dělají. Začínám v lednu a budu se držet plánu. Pro začátek minuta běhu, minuta chůze, desetkrát.

Dalším velkým úkolem je vrátit se do posilovny. Minulý rok jsem objevila funkční trénink a byl božský. Výsledky i při tréninku jednou týdně, je to tvrdé ale účinné, sen každého lenocha. Už se na to cítím, i když jsem si doma dělala menší testík a zjistila jsem, že jsem více na začátku, než minulý rok. Dvacet vteřin plankingu jsem málem nezvládla a moje tělo bude hodně překvapené, když zjistí, co ho po dlouhodobém „gaučinku“ čeká :) Právě proto budu cvičit pod dohledem trenéra a tím se možnost úrazu vyloučí.

Smutně se rozloučím s kávou. Kdykoliv si ji dovolím, cítím, že mi nedělá dobře. Vždy doufám, že to bude jinak, ale bohužel, zatím asi ne. Tak jsem si na Silvestra uvařila poslední kávu a svůj porcelánový kávovar zazimovala.

Blog bude vystaven změnám z každého hlediska. Začneme vizuální změnou, potřebujeme prostor pro novinky, ať je vše krásně přehledné.

Načrtnu Vám první nový projekt, ihned v lednu nás čeká delší spolupráce, na téma pečení, pečivo, zdravé alternativní mouky. Více neprozradím, nechte se překvapit. :)

Další změny a projekty… ačkoliv bych to ráda roztroubila, zatím nebudu předbíhat. Vše má svůj čas, ale slibuji Vám, máte se na co těšit.

Nakonec, poděkování, Vám, milým čtenářům. Možná ani netušíte, jakou nám dělá radost Váš zájem o blog. Vaše ohlasy jsou inspirující a věřím, že si nadále udržíme vaši pozornost. 
Přeji Vám šťastný nový rok, a do nového roku zdraví, lásku a pěkné zážitky.

5 komentářů:

Housewife řekl(a)...

Vše nejlepší do nového roku a další krásné příspěvky! Už se těším!

chalve řekl(a)...

už se moc těším na nové projekty

Anonymní řekl(a)...

BUÉK 2014!

La Cuoca řekl(a)...

Šťastnou 13 měl z mého okolí málokdo, o to víc jsem ráda za takové dobré zprávy. Já si letos koncem roku poprvé připravila vlastni vision board, jde o vizualizaci cílů, člověk si vystřihne obrázky, nebo hesla a všechno nalepí na čtvrtku. Pak má každý den před očima, co musí v novém roce naplnit. Přeju ti krásný nový rok a těším se na další počiny.

B V řekl(a)...

To je ale nápad! Už jsem to někde viděla, je to určitě velká motivace, přeji Ti taky šťastný nový rok, a ať nástěnka ožije :)